Luni, 20 noiembrie 2017, în jurul orei 12:00, un echipaj mobil din cadrul S.P.F. Siret –I.T.P.F. Sighetu Marmației a oprit pentru control, pe raza localității Siret, un autoturism marca Seat Alhambra, înmatriculat în România, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Autoturismul era condus de către cetățeanul român Mihai T. în vârstă de 71 de ani, care era însoțit de Alexandru V. , în vârstă de 64 de ani, ambii domiciliați pe raza jud. Suceava.

În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat, în interiorul unor cutii de carton, mai multe pachete cu țigări. Persoanele în cauză, mașina și pachetele cu țigări au fost duse la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor .

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 740 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 8.880 lei și autoturismul în valoare de 9.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Doi bărbați ce transportau țigări de contrabandă, depistați de oamenii legii la Siret

Doi bărbați ce transportau țigări de contrabandă, depistați de oamenii legii la Siret

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.