Sâmbătă, 21 decembrie, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Baia Comunală din orașul Siret se află două persoane leșinate.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciul în cadrul Poliției Orașului Siret precum și două echipaje de ambulanță, care au efectuat manevre de resuscitare,  însă ulterior a fost declarat decesul ambelor persoane, identificați ca fiind soții J. C., de 82 de ani și J.E., de 76 de ani, ambii din orașul Siret.

Cei doi, s-au prezentat la baia comunală, în jurul orelor 13:00, solicitând acces pentru a face duș. După circa o oră, administratorul unității i-a strigat și întrucât nu au răspuns, a pătruns în camera dușurilor, unde i-a identificat pe cei doi în stare de inconștiență, căzuți pe pardoseală. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului au constatat decesul. La examinare victimele nu prezentau urme vizibile de violență.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că locația era încălzită cu gaz. În urma măsurătorilor efectuate  de pompieri  și a lucrătorilor operatorului de gaz, în incinta  imobilului nu au fost detectate concentrații de substanțe periculoase.

Cadavrele au fost ridicate și depuse la morga Spitalului municipal Rădăuți.

S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a fost anunțat despre producerea evenimentului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.