Casa lui Patrocle a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu un puternic impact emoțional în care apar doi câini spânzurați. Potrivit ONG-ului, cadavrele celor două patrupede au fost identificate într-o pădure din comuna Horodniceni.
„Se întâmplă în România zilelor noastre!
În județul nostru, Suceava! Iar oameni fără discernământ trăiesc și umblă liberi printre noi!
Sat Mihăiești (zona Rădășeni, Rotopănești, Rădășeni)
Doi câini spânzurați într-o pădure lângă Mihăiești! În urma acestei imaginii apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Suceava (Poliția Animalelor) s-au autosesizat imediat, s-au deplasat la fața locului, au găsit locația și cadavrele câinilor. Cadavrele au fost prelevate de medicii veterinari din cadrul serviciului și vor fi transportate la DSVSA Suceava pentru efectuarea necropsiilor. S-a deschis deja un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept – urmând a se stabili și circumstanțele în care s-au produs aceste crime!
Va fi extrem de greu de găsit făptașul!
De aceea avem nevoie CONCRETĂ de voi și de sprijinul întregii comunități! Poate cineva recunoaște câinii – iar în acest fel să ajungem la proprietar sau deținător! Posibil să fie doi câini de întors oile, deci de la vreo stână sau crescător de oi – însă este doar o ipoteză!
Da, se va verifica dacă au cip!
Vă rugăm distribuiți imaginea!
Iar dacă cineva dintre voi știe vreo informație sau detaliu, de orice fel, rugăm să ne scrieți mesaj pe pagină! Iar cum o facem mereu, vă promitem protecția anonimatului!
Injuriile și limbajul deplasat nu ajută cu absolut nimic! Nici pe noi, nici pe voi, nici nu fac dreptate acestor câini! Utilă ne este distribuirea aceste imagini – aceasta fiind singura cale de a obține vreo informație!”, au scris cei de la Casa lui Patrocle pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.