Joi, 30 ianuarie, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul S.I.C.E. au desfăşurat o acţiune pe linia deţinerii şi comercializării ţigaretelor de provenienţă extracomunitară, sens în care au efectuat mai multe verificări într-o piaţă agroalimentară din municipiul Suceava.

Urmare a acestor verificări, au desfășurat activități specifice care au dus la descoperirea şi prinderea în flagrant a 6 persoane, o femeie de 53 de ani din Bosanci şi un grup de 5 persoane cu vârsta cuprinsă între 42 şi 66 de ani, toate din municipiul Suceava, în timp ce deţineau sau comercializau ţigarete de provenienţă extracomunitară, sens în care au fost întocmite 6 dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de  „contrabandă”. 

Întreaga cantitate de 46.520 țigarete de provenienţă extracomunitară în valoare de 30.238 lei a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior față de două persoane din cele descoperite în flagrant s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore fiind încarcerate în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.