Duminică, 5 decembrie, la orele  15.35,  Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112  de către un angajat al Restaurantului Padrino cu privire la faptul că a surprins două persoane de sex masculin în zona din spatele restaurantului unde se află birourile societăţii, fără a-şi putea justifica prezenţa în acel loc, având un comportament suspect.

Imediat au fost direcționate la fața locului două patrule de poliție care au reușit imobilizarea și legitimarea celor două persoane și s-a constatat că se numesc P. Emanuel de17 ani şi F. Marian  de 16 ani, ambii din mun. Paşcani, jud. Iaşi.

Totodată, în urma efectuării cercetării la faţa locului, din interiorul a două birouri din cadrul societăţii a fost constatată lipsa sumei de 2500 lei, bani ce reprezintă încasările din ziua de 04.12.2021.

S-a dispus continuarea urmării penale în cauză sub aspectul săvârşirii de ,,furt calificat” faptă prev. şi ped. de art. 228 aln.1 şi art. 229 aln. 2 lit. b din Codul Penal precum şi  cercetarea în celor doi minori în stare de libertate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă  prev. şi ped. de art. 228,  alin. 1, art.229, alin.2, lit.b  din Cod Penal, urmând ca după definitivarea verificărilor în cauză să fie dispuse măsurile legale care se vor impune.    

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.