Miercuri, 19 iulie, la orele 11.00, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în fața Policlinicii BETHESDA de pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava un bărbat agresează o femeie.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care la aproximativ 200 m de Policlina BETHESDA au fost identificați numiții  Daniel S., de 25 ani, din comuna Dimăcheni, județul Botoșani și Adina F. de 19 ani, din municipiul Dorohoi, jud. Botoșani care au declarat că sunt logodnici.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 19.07.2023, cei doi mai sus menționați s-au deplasat la raza mun. Suceava, în zona IULIUS MALL. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o discuție în contradictorie, legată de faptul că bărbatul a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc.

Cearta a continuat până în zona Policlinicii BETHESDA, când  Daniel S. a lovit-o cu palma peste față pe Adina F..

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului conform Legii 217/2013, rezultatul fiind negativ, fără a se impune  emiterii unui ordin de protecție provizoriu în cauză.

Cu ocazia invitării la sediul secției de poliție, tânăra a declarat faptul că nu dorește să fie efectuate cercetări față de logodnicul său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.