Col. dr. Daniel Derioiu, lt. col. Adrian Ceauşu şi col. dr. Roald Decebal Gavrilaş, de la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” Braşov au fost decoraţi, de preşedintele României, Klaus Iohannis, „pentru merite deosebite în lupta împotriva răspândirii virusului SARS Cov2”.

Decoraţiile au fost acordate cu prilejul Zilei Naţionale, iar distincţiile, cei trei militari le-au primit în 22 ianuarie, înmânate fiind de col. medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Regina Maria” Braşov.
„Ziua de 22 ianuarie va rămâne una plină de emoţii şi vibraţii pozitive, cea care mi-a oferit prilejul de a le înmâna distinsele însemne de apreciere pentru implicare şi profesionalism; ne mândrim cu asemenea colegi!”, a mărturisit comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Regina Maria” Braşov.
Col. dr. Daniel Derioiu, director medical, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” Braşov a primit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler. El a asigurat, timp de o lună, aprilie – mai 2020, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.
Lt. col. Adrian Ceauşu, însărcinat cu atribuţiile locţiitorului de stat major, a primit, de asemenea, Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler. Rolul său a fost definitoriu în coordonarea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani, timp de o lună, în aprilie – mai 2020.
Cel de-al treilea evidenţiat, cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, col. dr. Roald Decebal Gavrilaş, este şeful laboratorului de analize medicale, care a susţinut activitatea medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.