Doi minori au fost accidentați în acest weekend în județul Suceava. Primul a intrat cu bicicleta într-un autoturism, iar al doilea a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost lovit de un tânăr șofer.

La 25.04.2014, ora 16.30, pe DC 1 Udeşti, un minor de 11 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 38 ani din localitate. Minorul a fost transportat la spital cu ambulanţa, pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 26.04.2014, ora 13.00, pe strada Jean Bart, din municipiul Suceava, un localnic de 30 ani, în timp ce conducea autoturismul, a surprins şi accidentat o minoră de 11 ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.