Doi minori, unul de 14 și unul de 15 ani, au ajuns la spital în urma unui accident produs pe raza comunei Ilișești.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, luni, 8 august 2016, la ora 20:00, în timp ce conducea mopedul pe un drum neclasificat din comuna Ilişeşti și pe care se afla ca pasager un localnic de 14 ani, un minor de 15 ani, din localitate, s-a angajat în depăşirea unui alt moped, condus de un tânăr de 23 de ani din localitate, moment în care, a pătruns pe sensul opus şi pentru a evita impactul cu autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani din municipiul Suceava, l-a ocolit și a intrat în şanţ, după care, în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, cei doi minori au suferit leziuni.

Concomitent producerii accidentului, mopedul condus de tânărul de 23 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens, opus, fără a rezulta victime.

Conducătorul autoturismului și tânărul de 23 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ în cazul primului și de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului mopedului, după  care, la spital, acestora și victimei de 15 ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.