Situaţie incredibilă la Mamaia. Câţiva turişti au dat alarma după ce, pe o căldură infernală, au găsit un bebeluş închis într-o maşină.

În filmarea postată pe Facebook apare un autoturism cu numere de Suceava, iar pe bancheta din spate, așezată într-un scaun pentru copii și asigurată cu o centură, se vede o fetiță, de aproximativ un an, care nu pare agitată sau că ar suferi de ceva. Cei care au filmat incidentul comentează că micuța ar fi fost închisă și abandonată în mașină mai bine de 30 de minute, timp în care părinții ar fi fost plecați pe plajă.
Oamenii s-au arătat revoltați de faptul că micuța a fost lăsată singură, încuiată în mașină, iar unii chiar au sugerat să spargă geamul autoturismului și să anunțe poliția. În cele din urmă, nimeni nu a sunat la Poliție, însă în urma apariției imaginilor pe Facebook, oamenii legii s-au autosesizat și îi caută pe părinții fetiței.

„Nici la Poliția Mamaia și nici prin Serviciul 112 nu a fost făcută nicio sesizare în acest caz. Noi ne-am autosesizat după ce a fost văzut filmulețul postat pe rețeaua de socializare. În prezent se efectuează cercetări pentru a fi identificați părinții copilului, urmând ca aceștia să fie audiați în vederea lămuririi tuturor aspectelor. La acest moment nu ne putem pronunța mai mult asupra acestui caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile.
Direcţia generală pentru Protecţia Copilului Constanţa s-a autosesizat în urma prezentării cazului și urmează să se ia legătura cu DGASPC Suceava, care să demareze o anchetă socială.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.