Vineri, 15 ianuarie, la ora 18:53, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Bistriței din oraşul Broşteni, cu direcția Broşteni-Borca, condus de către un bărbat de 66 ani,  din oraş Broşteni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat. A fost condus la UPU Vatra Dornei unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În aceeași zi, la ora 23:06, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Comunal Cotargasi din oraşul Broşteni, cu direcția Broşteni – Cotargasi și era condus de către un bărbat de 27 ani, din com Borca, judet Neamt.

Întrucât conducătorul auto în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,19 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.