Comuna Berchişeşti a organizat duminică, 9 octombrie 2016, a V-a ediţie a Turneului de rugby „Viorel Lucaci”, manifestare devenită tradiţională, ce promovează dezvoltarea armonioasă a copiilor şi tinerilor din zonă prin sport şi mişcare în aer liber.

Evenimentul patronat de Primăria comunei Berchişeşti este strâns legat de numele căpitanului echipei de rugby Steaua Bucureşti, Viorel Lucaci, sportiv care s-a născut şi a crescut în localitate. Acesta este şi component al echipei naţionale de Rugby a României, fapt ce constituie un imbold suplimentar pentru tinerii comunei de a face performanţă şi a-i urma exemplul.

berchisesti-14

Cu prilejul ediţiei a V-a a Turneului de rugby, Primăria Berchişeşti a acordat titlul onorific de cetăţean de onoare al comunei sportivilor Viorel Lucaci şi Mihai Ianoş, campion naţional, balcanic şi mondial la canotaj, originar tot de pe aceste meleaguri.

Organizatorii competiţiei, Primăria Berchişeşti, Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Şcoala Generală Berchişeşti au premiat şi adus în centrul atenţiei tinerii sportivi din localitate care s-au remarcat în competiţiile naţionale şi internaţionale, la diferite discipline, precum rugby, judo şi canotaj.

 

Galerie foto.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.