Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești, a anunțat că în cadrul celei de a V-a ediţii a Turneului de rugby „Viorel Lucaci”, instituția pe care o conduce va acorda distincţia de cetăţean de onoare al comunei pentru doi sportivi originari din localitate.

Comuna Berchişeşti va organiza duminică, 9 octombrie 2016, a V-a ediţie a Turneului de rugby „Viorel Lucaci”, manifestare devenită tradiţională ce promovează dezvoltarea armonioasă a copiilor şi tinerilor din zonă prin sport şi mişcare în aer liber.

Evenimentul patronat de Primăria comunei Berchişeşti este strâns legat de numele căpitanului echipei de rugby Steaua Bucureşti, Viorel Lucaci, sportiv care s-a născut şi a crescut în localitate. Acesta este şi component al echipei naţionale de Rugby a României, fapt ce constituie un imbold suplimentar pentru tinerii comunei de a face performanţă şi a-i urma exemplul.
„Cu prilejul ediţiei a V-a a Turneului de rugby, Primăria Berchişeşti va acorda titlul onorific de cetăţean de onoare al comunei sportivilor noştri de care suntem mândri, domnilor Viorel Lucaci şi Mihai Ianoş, campion naţional, balcanic şi mondial la canotaj, originar tot de pe aceste meleaguri.”, a transmis Violeta Țăran.
Organizatorii competiţiei, Primăria Berchişeşti, Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Şcoala Generală Berchişeşti vor premia şi aduce în centrul atenţiei tinerii sportivi din localitate care s-au remarcat în competiţiile naţionale şi internaţionale, la diferite discipline, precum rugby, judo şi canotaj.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.