Polițiștii unei secții din Suceava s-au trezit cu un scandal monstru la locul de muncă. Doi bărbați care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, au venit puși pe ceartă, să le ceară socoteală oamenilor legii pentru o amendă pe care unul dintre ei o primise înainte de Crăciun.

Cel care fusese sancționat înainte de sărbători, a fost găsit consumând băuturi alcoolice, pe stradă, chiar dacă trebuia să se afle în carantină deoarece tocmai se întorsese din Olanda. Împreună cu prietenul cu care se afla la un pahar şi de data aceasta pentru a prinde curaj, tânărul s-a dat mai întâi în spectacol, în faţa sediului poliţiei. Cum uşa era închisă a început să o lovească. 

Scandalul a continuat. În clipa în care un poliţist i s-a adresat, tânărul s-a dezlănţuit.

L-a înjurat pe agent şi, probabil, mândru de isprava lui, s-a apucat să filmeze.

Dialogul halucinant dintre tineri și polițist

– În poliţia… (BIP) Băi! Poliţia Română, frate! Uite aici! 

– La Poliţie e închis?

– Cinci sute de lei ştiţi să îmi daţi amendă, nu? Vino încoa’!

– Vino încoa’ că e deschis aici! Le dau foc şi…

(BIP) Vreau şi eu să văd legea de Covid că fiecare persoană trebuie să stea în carantină!

– La DSP! Vedeţi că nu aveţi voie să filmaţi în poliţie!

– Ştiţi ce înseamnă Poliţia? Domeniul public! Tu eşti plătit din banii mei! Ai înţeles! Taci din gură că îţi zic eu! Tu eşti plătit din banii mei! Asta e Poliţia? Asta e Poliţia? (bip)

– Te rog să ieşi afară! 

– Eşti plătit din banii mei!

– Te rog să ieşi afară!

– Mă, sclavule! Nu eşti tu de serviciu? Te îmbraci în uniformă! Din banii mei eşti plătit şi tu eşti tare în clanţă!

Tinerii au primit amenzi pentru 5 fapte diferite într-o singură seară

După noua ispravă a urmat și o nouă amendă, dar nici așa tinerii nu s-au oprit. Potrivit știrilekanald.ro, considerând că s-a făcut o nedreptate, cei doi tineri au pus mâna pe telefoane și au început să sune la 112 în mod abuziv pentru a-și declara nemulțumirile. Bineînțeles că faptele lor nu au rămas nepedepsite și au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare.

În acest fel, bărbații au reușit într-o singură seară să adune amenzi pentru cinci fapte. Pentru trei dintre ele, și anume consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, pentru nerespectarea carantinei  și pentru scandalul de la sediul Poliției știau din seara cu pricina. Pentru apelarea abuzivă la 112 au aflat după, când acasă prin poștă, au ajuns și procesele verbale. 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.