Doi suceveni care vindeau haine contrafăcute, prinși de polițiști în flagrant

Joi, 5 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza județului Suceava, ocazie cu care au contatat că: D.C. de 54 de ani din Suceava, oferea spre comercializare în Complexul comercial Bazar din municipiul Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS”, ”Tommy Hilfinger” și ”NIKE” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 1.340 lei. 

Tot în cursul aceleiași zile, L.B. de 40 de ani din municipiul Suceava, oferea spre comercializare în zona pieții agroalimentare George Enescu din municipiul Suceava, produse de încălțăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și ”NIKE”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 500 lei. 

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.