Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit marți, 19 iulie 2016, pe sensul de intrare în ţară, 2.321 pachete țigări de provenienţă ucraineană, ascunse în două autoturisme.

Țigările erau ascunse în locuri special amenajate în tavan și pereții laterali ai unui microbuz marca Mercedes Benz, precum şi într-un spațiu special amenajat în airbagul dreapta față și roțile unui autoturism marca Volkswagen Passat.

DSC05301Conform unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, conducătorii auto, H. Stepan, în vârstă de 31 de ani și Ș. Iulian, de 22 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Suceava, au fost sancționați contravenţional cu amenzi în valoare de 10.000 lei, respectiv 6.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.847 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată autovehiculele Mercedes Benz în valoare de 35.000 lei și VW Passat în valoare de 6.800 lei au fost indisponibilizate în vederea confiscării, deoarece aveau confecționate spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.