La data de 13 ianuarie 2016, o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava au constatat şi instrumentat săvârşirea infracţiunii flagrante de dare de mită.

La aceeaşi dată, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Moldovan Marian Andrei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită şi s-a luat faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 13 ianuarie 2016 inculpatul Moldovan Marian Andrei i-a oferit martorului denunţător (agent de poliţie), suma de 300 de lei, din care i-a dat suma de 200 de lei, pentru ca lucrătorul de poliţie să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu-i întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 44 lit. d din Legea 407/2006.

Astfel, anterior, în cursul aceleiaşi zile, agentul de poliţie l-a depistat în trafic pe inculpatul Moldovan Marian Andrei, care transporta în autoturism coarne de cerb, fără a deţine documente de provenienţă, motiv pentru care agentul de poliţie i-a adus la cunoştinţă inculpatului că urmează să întocmească acte de constatare a infracţiunii săvârşite, incriminate de prevederile art. 44 lit. d din Legea nr. 407/2006, legea vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.