Doina Popa, cea mai longevivă secretară de primar din județul Suceava, s-a stins din viață în noaptea de duminică, 2 august spre luni, 3 august, din cauza unor probleme cardiace.

Potrivit edilului Sucevei, Doina Popa a fost secretara tuturor primarilor municipiului Suceava din ultimii treizeci de ani, începând cu Filaret Poenaru, Gheorghe Toma, Constantin Sofroni, Marian Ionescu și Ion Lungu.

Ion Lungu, cel cu care Doina Popa a colaborat cel mai mult, s-a arătat profund îndurerat de trecerea acesteia la cele veșnice, acesta subliniind că secretara sa a fost un om profesionist și corect care a știut să gestioneze toate problemele care au apărut pe parcursul timpului.

„În această dimineață am primit vestea tristă a trecerii fulgerătoare la cele veșnice a doamnei Doina POPA, care în ultimii 30 de ani a fost secretara primarilor Sucevei. A fost un om organizat și responsabil, plin de viață și săritor, de care ne va fi dor! Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i întărească familia pentru a trece peste acest moment de grea încercare! Sincere condoleanțe!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.