Fostul preşedinte Donald Trump, care cochetează cu ideea candidaturii pentru un nou mandat de preşedinte al Statelor Unite, a promis luni seară că va face un anunţ foarte important săptămâna viitoare, informează marţi AFP.

„Voi face un anunţ foarte important marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago”, reşedinţa sa din statul Florida, a anunţat miliardarul republican în timpul unui miting de campanie în Ohio, în ajunul alegerilor de la jumătatea mandatului, un scrutin decisiv pentru viitorul său politic, dar şi al actualului locatar de la Casa Albă, Joe Biden.

Până în ultimul moment, Donald Trump a lăsat să plutească incertitudinea asupra unui posibil anunţ al candidaturii sale luni seară. A dat însă asigurări că nu vrea să umbrească vizibilitatea candidaţilor republicani pe care îi susţine în aceste alegeri, informează agerpres.ro.

În faţa unei mulţimi de susţinători cu şepci roşii, culoarea republicanilor, fostul preşedinte în vârstă de 76 de ani a descris luni seară în culori extrem de sumbre America sub administraţia Joe Biden: o ţară în care creşterea preţurilor „sugrumă gospodăriile”, unde „criminalitatea violentă este scăpată de sub control” şi în care extrema stângă „ne îndoctrineze copiii”.

„Există o singură soluţie pentru a pune capăt acestei nebunii”, a pledat miliardarul republican.”Dacă doriţi să puneţi capăt distrugerii ţării noastre şi să salvaţi visul american trebuie să votaţi pentru republicani mâine”, a spus Donald Trump, potrivit psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.