Senatorul PSD, Ovidiu Donțu, se declară nemulțumit de faptul că actuala opoziție încearcă să transmită oamenilor faptul că în mandatul actualului președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, nu s-a prea făcut treabă.

„Eram director la Agenția SAPARD și am primit o adresă de la domnul Juravle prin care îmi cerea să-i spun proiectele pe care Agenția SAPARD le are în derulare. Eu i le-am comunicat, iar a doua zi, Gheorghe Flutur a ieșit în conferință și a spus că sunt realizările lui. Cam acesta este tipul de politician Gheorghe Flutur”, a spus Donțu.

Fiind întrebat care sunt primele cuvinte care îi vin în minte atunci când spune Cătălin Nechifor, Donțu a răspuns că acesta este un om european.

„Mă gândesc la performanță, creativitate și o bună gestionare a problemelor din județ. Eu chiar sunt mândru de Cătălin și de faptul că sucevenii au așteptat înoirea clasei politice, iar Cătălin Nechifor este un politician care confirmă aceest lucru. Are și rezultate: Cetatea e gata, Aeroportul e gata, îndată gropile ecologice vor fi funcționale. Mă deranjează faptul că opoziția, sau fost opoziție, nici nu mai știu cum să-i spun, încearcă să propovăduiască că Nechifor n-a făcut treabă în mandatul său. Județul Suceava este un șantier. Luați fiecare localitate în parte, în fiecare localitate se lucrează. Că nu le-a pus cineva toate aceste lucrări împreună, să le dăm într-un ziar, să le vedeți cumulate, asta e altceva. Cătălin Nechifor le va pune când va fi cazul, nu în fiecare minut, cum făcea Gheorghe Flutur”, a conchis Ovidiu Donțu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.