Președintele executiv al PSD Suceava, senatorul de Fălticeni, Ovidiu Donţu, consideră că activitatea parlamentară a senatorul Gheorghe Flutur pe luna noiembrie există, dar lipsește cu desăvârșire. El mai spune că amendamentele susținute de Flutur sunt de fapt propriile nerealizări ale guvernării PDL.

„Referitor la amendamentele, copy-paste 2013, depuse de Gheorghe Flutur la legea bugetului de stat 2014 precizăm că Flutur şi-a depus amendamente la propriile nerealizări, caci tot ce domnia sa cere prin amendamente, toate proiectele reclamate acolo sunt întârziate sau îngropate de guvernarea pedelistă. E greu să îndrepţi într-un an de zile urmele jafului fără de margini a guvernării portocalii mai ales că la ¾ din amendamente a renunţat în plen, pentru ca nu le-a susţinut, de unde rezultă că nici domnia sa nu a crezut în ele. Studiourile cinematografice Flutur-Hollywood au prezentat toate fantasmagoriile care le-au trecut prin cap ca proiecte realizabile într-un an 2014, nerealizate de regimul Băsescu în 8 ani, iar Elena Udrea a trecut cu gentile pline de bani guvernamentali şi europeni, a lăsat câte un ciubuc pădurarului scenarist Flutur, după care s-a întors cu ei la Bucureşti. Flutur se stropşeşte în oglinda când amendează cu sete în Parlamentul României proiectele restante. Arată cu degetul spre cuiele din propria talpă”, a declarat Ovidiu Donțu.

El consideră că în acest moment Guvernul Ponta trebuie să redea drepturile băneşti şi demnitatea românilor, după guvernarea mafiotă a partidului lui Flutur.

„Şi chiar în timp ce Flutur face demagogie ieftina în presă , Băsescu, îi îndepărtează pe investitorii străini, decridibilizând ţara în relaţia cu FMI , făcând tot felul de declaraţii menite sa ne arunce moneda naţională în haos cu efect dezastruos asupra românilor care au credite în valută. Totuşi, câteva lucruri trebuie spuse răspicat, Gheorghe Flutur este cuprins de disperarea scindării PDL, anul viitor fiind iminentă plecarea a jumătate din parlamentari la Mişcarea Populară în timp ce judeţul Suceava prin alocările votate de Parlament pentru anul 2014 va avea şoseaua de centura gata în anul 2014 cu tot cu restanţele din vremea PDL plătite din urmă” a afirmat președintele executiv al PSD Suceava.

Senatorul Donțu s-a întrebat retoric, de ce era nevoie de un amendament la șoseaua de centură a Sucevei, când toţi banii necesari pentru finalizarea ei erau alocați  în bugetul pe 2014.

„ La ce mai era necesar amendamentul lui Flutur la şoseaua de centură  dacă erau deja alocaţi toţi banii necesari pentru finalizarea ei, în bugetul pe 2014, la Anexa 3/13/29 la Secretariatul General al Guvernului. Acest lucru coroborat cu finalizarea depozitelor ecologice de gunoi la Moara şi Pojorâta însemnând costuri mai reduse pentru autorităţile locale la cheltuielile cu gunoiul , finalizarea modernizării aeroportului Ştefan cel Mare la termen ca poartă de intrare în judeţul Suceava, cu începerea lucrărilor la DN 29 Suceava – Botoşani care are alocată 60% din suma încă de la începutul anului 2014, urmând ca restul de 40% să fie alocaţi la rectificare, îi dă frisoane lui Gheorghe Flutur făcându-l să se mute în Bucureşti întrucât ca secretar general PDL va candida din partea PDL Bucureşti la următoarele alegeri şi are de reorganizat filialele PDL din toată ţara abandonând activitatea de legiferare în Parlamentul României având o prezenta la vot în Senatul României pe luna noiembrie de 0%” a conchis senatorul PSD, Ovidiu Donțu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.