Taraful Florin Mucea, Alexandru Brădățan și Adriana Bucevschi, sunt artiștii pe care românii din Londra se pare că îi așteaptă cu nerăbdare pe data de 15 Februarie la Best Western Palm Hotel. Biletele pentru această seară s-au epuizat într-un timp record, astfel că, organizatorii, Maxim FAMILY LTD,  au dublat evenimentul.

Astfel, pe 16 Februarie, aceiași artiștii vor cânta din nou, în aceeași locație.

„Aș vrea să simtă toți ce simt acești oameni când își aud graiul, când își văd portul și când își cântă cântecele de acasă.  Pentru noi, românii, nu există granițe, pentru că ne leagă câteva lucruri esen­țiale: familia, Biserica și Tradițiile. Oriunde ar merge pe pământ, românii simt un dor, care nu se stinge niciodată, este dorul după acel «acasă». De aceea, cred că România a fost zidită ca o țară de dor. Dorul este cel care călătorește cu noi, este cel care ne aduce acasă și cel care ne duce în lume acolo suntem așteptați”, a declarat pentru SuceavaLive Florin Mucea, reprezentantul formației.

Taraful Florin Mucea, acasă și în străinătate, apreciat la adevarata valoare

 

După spectacolele care se anunță a fi grandioase, artiștii din Taraful Mucea se întorc acasă, iar pe 22 Februarie se vor afla la „Balul Primăverii” de la Iaslovăț.

Mai apoi, pe 29 Februarie, la Moldovița, Balul Lăsatului de Sec îi va avea ca protagoniști tot pe artiștii din Taraf.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.