Marți, 11 martie, polițiștii au prins în flagrant un minor de 17 ani, în timp ce încerca să ardă aproape 6.000 de pachete de ţigări.

Marţi, în jurul orei 14.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza comunei Straja, a văzut ieșind fum din zona unui imobil nelocuit și neîmprejmuit, iar în locul respectiv a fost identificat un minor de 17 ani, localnic, care incendiase mai multe colete cu țigări. Pentru a împiedica distrugerea pachetelor de țigări, poliţiştii au intervenit și au stins focul.

Fiind audiat, minorul a declarat că imobilul este nelocuit de la decesul bunicului și este în grija tatălui său, iar în după-amiaza respectivă a găsit acolo coletele cu pachete de țigări provenite din contrabandă și le-a incendiat, întrucât nu era de acord ca acestea să fie depozitate acolo.

„În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.999 pachete țigarete, cu o valoare de piaţă de aproximativ 60.000 lei, ce a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii de către autori necunoscuţi a infracțiunii de contrabandă”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.