Primăria comunei Dorna Candrenilor, cu sprijinul Asociației Cultural Artistice „Plai Bucovinean” și al Clubului Copiilor Vatra Dornei, organizează duminică, 22 mai, de la ora 13:00, un spectacol folcloric dedicat înfrățirii comunei cu arhi cunoscutul oraș Cricova din Republica Moldova, dar și pentru celebrarea celor 35 de ani de existență ai Ansamblului Folcloric „Plai Bucovinean” Dorna  Candrenilor.
Astfel, pe scena Casei de Cultură din Dorna Candrenilor vor urca nume consacrate ale folclorului românesc, dar și ansambluri folclorice. Este vorba despre artiștii Alexandru Brădățan, Călin Brăteanu și Pamfil Roată și de Ansamblurile „Hora Mare” Cricova, „Plăieșii, „Arcanul” USV, „Dorna Dorului” și „Plaiurile Dornelor”. De asemenea, un moment artistic deosebit va fi susținut și de „Nea‘ Mărin”, care va fi prezent la Dorna Candrenilor împreună cu Școala de dans Larisa și Marin Barbu.
„Cu drag și cu prețuire pentru dumneavoastră v-am pregătit un spectacol inedit unde ne vom întâlni și vom sărbători așa cum se cuvine unei comune de oameni gospodari autententici!”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.
Trebuie precizat că evenimentul va avea loc la Casa de Cultură din comuna Dorna Candrenilor, iar intrarea va fi liberă. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.