Profesorul Cristian Prâsneac a informat că atleta legitimată la CSM Dorna Vatra Dornei, Claudia-Ionela Costiuc, va reprezenta România la Balcaniada ce va avea loc anul acesta în capitala Bulgariei.

Trebuie precizat că Claudia-Ionela Costiuc s-a clasat pe locul 9 la proba de 400 m la senioare și pe locul 6 la tineret, iar a doua zi și-a încercat forțele la 800 m, reușind să obțină locul 7 la senioare și 4 la tineret.

Profesorul Cristian Prâsneac a declarat că tânăra, fiind primul an la categoria de juniori 2, a reușit să obțină baremurile pentru Campionatul Balcanic de sală Indoor Juniori 1 în două probe de 800 de metri și la ștafeta de 4×400 metri.

Astfel, aceasta a câștigat biletul la cea mai prestigioasă competiție din regiunea Balcanilor în urma unei evoluții bune la Campionatul Național în sală pentru seniori și tineret (limita maximă de vârstă 23 de ani), ce a avut loc în intervalul 5-6 februarie, la București.

Aș vrea să menționez că sportiva are doar 16 ani și concurează cu sportivi de 19 ani. Totodată, aș vrea să mulțumesc celor din Admirația Locală pentru că ne-au acordat, la începutul lunii ianuarie, un cantonament la Băile Felix. Cred că s-au văzut roadele investiției”, a declarat Cristian Prâsneac.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.