Sportivii dorneni au obținut, în zilele de vineri și sâmbătă, la Campionatul Național de Atletism Indoor Juniori 1 care s-a desfășurat la București, premii importante.
Printre cluburile care s-au remarcat la acestă competiție atletică se numără și CSM Dorna Vatra-Dornei al cărui sportivi au reușit un record național și urcari pe podium.
Cea mai împortantă performanța pentru Clubul CSM Dorna Vatra-Dornei este evoluția tânărului sportiv Alexandru Prâsneac care a obținut locul 4 la Juniori 1 și a reușit să stabilească recordul național în proba de 800 metri la categoria Juniori 3 cu timpul de 1,57,59.
O alta performanță surpriză este clasararea sportivei Costiuc Claudia Ionela care este junioară 2 primul an. Aceasta a obținut o medalie de argint în proba de 400 m și o medalie de bronz în proba de 800 m.
„Sunt foarte bucuros că sportivul Prâsneac Alexandru a obținut un record național. Sper că acest rezultat șă il motiveze pentru cursele următoare. Am mai reușit în ani anteriori să stabilesc recorduri naționale dar acesta este primul record național din postura de antrenor și în acelaș timp și de tată al sportivului. Aș vrea să remarc și evoluția Claudiei Costiuc pentru reușitele din acest an.  Sper că pe viitor să obțină medalii internaționale cât mai strălucitoare. Totodată, aș vrea șă mulțumesc pentru întelegere și sprijin profesorilor de la Școala Gimnazială Nr.4 Vatra-Dornei dar și admistrației locale, Black-Hill, Aqua Carpatica și Coloana Center Vatra-Dornei”, a declarat prof. Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Dorna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.