Mai mulți locuitori ai municipiilor Vatra Dornei și Fălticeni au anunțat pe rețelele sociale că vineri, 15 martie, se alătură manifestului lui Ștefan Mandachi. Astfel, atât dornenii, cât și fălticenenii se vor întâlni în puncte cheie din orașele lor.

Locul stabilit pentru desfășurarea evenimentului de la Vatra Dornei este DN 17, pe strada Argestru, pe partea dreaptă a șoselei, iar intrarea va fi pe cele 4 benzi de la Petrom spre Suceava. La eveniment și-au anunțat prezența 100 de persoane cu 50 de autoturisme.

La Fălticeni, punctul de întâlnire al manifestanților va fi Piața Centrală Nada Florilor. De evenimentul anunțat pe Facebook, s-au arătat interesate peste 600 de persoane, dintre care peste 150 și-au anunțat prezența.

„Pe 15 martie, la ora 15.00, lasă și tu totul, vreme de 15 minute, și gândește-te la cum ar fi România dacă am avea autostrăzi.”, spune anunțul de pe Facebook. „Ne vedem „la ceas” pe 15 martie, de la ora 15. Vino și tu dacă îți pasă, vino și tu dacă vrei autostrăzi în România! Arată-le că ție îți pasă!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.