Magdalena Şerban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în urmă cu o săptămână, a atacat două femei care o păzeau în puşcărie. Aceasta a rupt şi a spart tot ce a găsit în celula în care a fost închisă, la Spitalul Penitenciar Jilava.
Atacul a survenit brusc, fără să fi existat vreun conflict de la care să degenereze situaţia. Femeia şi-a vărsat furia asupra personalului însărcinat cu paza sa.

Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, a declarat că „În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune că „ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege. Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de3 legislaţia în vigoare.”
Ca urmare a acestor fapte, ea va fi cercetată şi pentru ultraj.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.