Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava s-au sesizat joi, 10 mai, despre faptul că un bărbat de 54 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, deține ilegal la domiciliu o armă de vânătoare și mai multe cartușe aferente acesteia.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul anului 1997, prin intermediul unei donații încheiate în cadrul unui birou notarial din municipiul Câmpulung Moldovenesc, bărbatul a dobândit arma pe care a păstrat-o la domiciliul său, fără a fi autorizat în acest sens.

Astfel, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, arma nu figurează ca fiind înscrisă în evidențe, iar bărbatul de 54 de ani nu este posesor de permis de armă.

Arma și cartușele au fost ridicate de polițiști pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.