Sâmbătă, 19 iunie, la ora 12:17, Secția de poliție Burdujeni din cadrul Poliției municipiului Suceava, a fost sesizată prin 112, de către B. Valerian, cu privire la faptul că o persoană i-a sustras o sticlă de băutură.

În urma audierii lui B. Valerian, a rezultat faptul că în dimineața zilei de 19.06.2021, s-a deplasat la biserica Sf. Andrei din cartierul Burdujeni, Calea Burdujeni, unde a participat la o pomenire, ocazie cu care a primit de pomană mai multe bunuri alimentare precum și două sticle de băutură. La un moment dat, reclamantul s-a așezat pe fundația de la gardul bisericii și a continuat să consume din a doua sticlă de băutură, împrejurare în care s-a apropiat F. Radu. Sticla de băutură era așezată pe trotuar, lângă reclamant, moment în care F. Radu a luat-o de jos cu intenția să bea și el din conținutul acesteia. B. Valerian nu a fost de acord, moment în care F. Radu a luat sticla și a plecat.  

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt”. De asemenea, B. Valerian a fost sancționat contravențional conform art. 2 punctul 23 din legea nr. 61/1991, întrucât a consumat băuturi alcoolice în loc public.   

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.