Duminică, 9 martie, în jurul orei 19.25, un bărbat de 71 ani, din comuna Mălini, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că un tânăr din localitate distruge bunuri în incinta localului pe care el îl administrează.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliție, care în urma verificărilor a stabilit faptul că în jurul orei 19.00, un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce se afla în incinta localului, a provocat scandal şi a distrus mai multe sticle şi pahare, iar la intervenţia administratorului a devenit violent şi l-a lovit.

Administratorul localului i-a pulverizat în zona feţei spray iritant-lacrimogen, fapt pentru care tânărul a fost transportat la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri de specialitate.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe și distrugere, iar față de administrator pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot duminică, în jurul orei 15.25, poliţiştii Postului de poliție Baia s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană în vizibilă stare avansată de ebrietate, având asupra sa un cuțit, a intrat într-un magazin din centrul localităţii.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 42 ani, acesta fiind imobilizat, încătușat și deposedat de cuțit.

„În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural”, menţionează poliţiştii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.