Sâmbătă, 17 octombrie, ora 18:50, lucrătorii SPR 9 Şcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe raza loc. Ilişeşti, conducătorul unui autoturism conduce haotic și este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

    Conducătorul auto s-a conformat semnalelor, acesta oprind pe acostamentul DN 17 al localității Ilișești.

    Cu ocazia verificării documentelor de identitate și a stării permisului de conducere s-a constatat faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului, un bărbat de 39 ani din Suceava nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar persoana ce se afla în dreapta, un bărbat de 49 ani din Suceava, era proprietarul autoturismul, acesta fiind cel ce a încredințat șoferului autoturismul pentru a-l conduce pe drumurile publice.

    În continuare, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma consimțământului exprimat în scris, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate 2 mostre biologice.

  „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice a unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.