La 12 mai, ora 11.20, un tânăr de 27 ani, din municipiul Botoşani a sesizat poliția prin 112 despre faptul că în noaptea de 11 spre 12 mai, l-a înjunghiat cu un cuțit pe un bărbat de 52 ani, din oraşul Milişăuţi, în timp ce se aflau în incinta păstrăvăriei victimei, situată în localitatea Bădeuți.

În urma cercetărilor, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au stabilit faptul că în seara de 11 mai, în jurul orei 22.00, în timp ce se aflau în incinta păstrăvăriei aparținând familiei victimei din localitatea Bădeuți, între agresor și victimă a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ocazie cu care primul l-a înjunghiat o singură dată pe bărbatul de 52 de ani, cu un cuțit în zona abdominală.

Imediat după agresiune, victima s-a deplasat singur cu autoturismul la spital, unde a fost internat și supus unei intervenții chirurgicale.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit că ”leziunile necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații și au pus în primejdie viața victimei”.

În baza probatoriului administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de omor și reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 13 mai să fie prezentat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

”În baza ordonanței de reținere, inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava”, se arată în comunicatul IPJ.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.