Vineri, 16 aprilie, a.c., ora 22.50, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie, de 40 ani, din orașul Liteni, cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul ei, A. Ioan, de 42 ani, din orașul Liteni.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, soții locuiesc cu chirie în orașul Liteni, iar cele necesare traiului sunt asigurate din activitățile ocazionale desfășurate de A. Ioan în domeniul construcțiilor. 

La 14.04.2021 A. Ioan a pierdut la jocuri de noroc suma de 900 lei, iar în zilele următoare a consumat și băuturi alcoolice, fapt ce a generat o situație tensionată în familie.

În seara de 16.04.2021, A. Ioan s-a întors acasă în stare de ebrietate, iar soția sa, iar reproșat comportamentul din ultimul timp. Cei doi și-au reproșat reciproc aspecte legate de întreținerea familiei, iar A. Ioan a împins-o pe șoție, aceasta lovindu-se cu șoldul de colțul sobei. Soția nu prezenta leziuni vizibile, a fost audiată și a formulat plângere penală.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, concluzionându-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.