În Ajunul Crăciunului, în jurul orei 4:38, în timp ce acționa pe str. Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, un echipaj de poliție a observat un autoturism, care, ajuns în dreptul intersecției cu strada Dimitrie Cantemir, nu a respectat semnificația semaforului electric aflat în funcțiune pe culoarea roșie, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, vehiculul condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Pojorâta fiind oprit pe strada Calea Transilvaniei.  

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.