Luni, 10 februarie, la ora 12.27, în timp ce acţiona pe DN 17, în afara municipiului Suceava, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani din comuna Valea Moldovei.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu are polița de asigurare RCA valabilă, motiv pentru care, i s-a reținut certificatul și plăcuțele cu numărul de înmatriculare al mașinii, fiind eliberată o dovadă fără drept de circulație.

Cu ocazia audierilor, tânărul a precizat faptul că, are permis de conducere eliberat de autoritățile din Anglia, ocazie cu care, acesta a prezentat un permis provizoriu, destinat persoanelor aflate în curs de învățare.

Astfel, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.