Vineri, 29 noiembrie, în jurul orei 13:10, în timp ce conducea autoturismul pe DC 32 din comuna Vatra Moldoviței, un localnic de 18 ani nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de două tinere care se deplasau una lângă cealaltă pe partea carosabilă în același sens de mers, ocazie cu care, a acroșat cu oglinda pe una dintre acestea, respectiv o localnică de 20 de ani, după care, a plecat de fața locului fără încuviințarea poliției.

În urma impactului, victima a suferit leziuni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.