Oamenii legii au intervenit pentru a aplana un conflict în comuna Arbore, după ce mai mulți membrii ai unor familii s-au bătut.

Miercuri, la ora 14.43, Postul de poliţie Arbore a fost sesizat prin 112 despre faptul că este un scandal între mai multe persoane din localitate. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de poliție Arbore împreună cu jandarmi.

Din  cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 14.00, între mai mulți membri ai unor familii care locuiesc în aceeași zonă izolată a localităţii a izbucnit un scandal ce a degenerat în acte cu violență, 3 persoane, respectiv  Maria Ș., de 63 ani, Maria C., de 52 ani, şi Valentin R., de 25 ani, suferind leziuni.

Principalii suspecți pentru implicarea în actele de agresiune au fost identificați de polițiști ca fiind Teodor F., de 36 ani, Vasile F., de 59 ani, ambii din comuna Arbore, şi Sorin N., de 47 ani, din municipiul Rădăuţi.

„În cauză s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și loviri sau alte violențe”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.