Duminică, în jurul orei 03:45, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a identificat pe DC Bilca, de pe raza comunei Bilca, un autoturism, care, la vederea echipajului de poliție, a oprit și a întors, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia și efectuarea semnalului regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase.

Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Gălănești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în timpul verificărilor, de pe scaunul din dreapta față a autoturismului a coborât tatăl conducătorului auto, un bărbat de 46 de ani, care fiind în stare avansată de ebrietate, a început să adreseze cuvinte jignitoare și amenințări la adresa agenților de poliție, fiind imobilizat și încătușat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal față de tânărul de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar față de tatăl său pentru încredințarea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.