Cel puțin trei dosare penale au întocmit polițiștii Serviciului Rutier Suceava, într-o singură zi, respectiv miercuri, 30 septembrie.

Miercuri, 30 septembrie, un echipaj din cadrul Postului de poliție Dumbrăveni, a oprit pentru control pe DN 29, autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot miercuri un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DN 15C, în comuna Fântâna Mare, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie, este expirată de la începutul lunii august. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

După amiaza zilei de miercuri a fost cu ghinion și pentru șeferul unui autobuz. Poliţia municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, despre faptul că, șoferul unui autobuz ce se deplasează din comuna Crucea spre municipiul Vatra Dornei, este sub influenţa băuturilor alcoolice. Echipajul rutier deplasat în zonă, a identificat și oprit în trafic pe DN 17B, pe raza comunei Dorna Arini, autobuzul condus de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care transporta 30 de muncitori de la o societate din comuna Crucea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a contravenţiei, conducătorul auto fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.050 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.