Joi, 28 iulie 2016, la ora 01:40, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, autovehiculul cu remorcă, condus de un tânăr de 24 de ani, din Republica Moldova, care circula pe un sector de drum, pe care nu avea acces.

Conform unui comunicat al I.P.J. Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul, nu posedă permis de conducere valabil categoriei din care face parte ansamblul auto, iar autovehiculul i-a fost încredinţat spre a fi condus de un bărbat de 27 de ani, din municipiul București, care cunoştea faptul că, acesta nu posedă permis de conducere valabil şi pentru categoria „E”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 24 de ani fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu  permis de conducere necorespunzător categoriei  din care face parte autovehicul” și față de bărbatul de 27 de ani pentru comiterea infracțiunii de „încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoașterea faptul că, nu deține permis de conducere corespunzător”, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.