Secția 7 Poliție Rurală Mălini, a fost sesizată miercuri despre faptul că, un tânăr circulă pe raza comunei Baia cu un moped, fiind posibil ca acesta să nu posede permis de conducere.

Polițiștii deplasați la fața locului, au oprit pentru control pe strada Înv. Gavrilescu din comuna Baia, mopedul condus de un tânăr de 27 de ani din comuna Ilişeşti pe care se afla ca pasager, proprietarul vehiculului, un tânăr de 23 de ani din localitate.

La verificarea efectuată în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că,  tânărul de 27 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar proprietarul i-a încredinţat mopedul spre a fi condus, deși ştia că acesta nu posedă permis de conducere.

Tânărul de 27 de ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda  permis de conducere” iar tânărul de 23 de ani, pentru comiterea infracțiunii de „încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.