Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal pentru că nu a depus arma la armurier după ce i-a expirat permisul portarmă.

În urma verificărilor desfăşurate pe linia respectării condiţiilor legale de deţinere, port şi folosire arme şi muniţii neletale la titularii de permise de armă din municipiul Suceava, a fost identificat un bărbat de 32 din municipiul Suceava – titular de permis de armă, care nu a depus pistolul cu proiectil din cauciuc (armă neletală supusă regimului autorizării) şi muniţia aferentă la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma verificărilor desfăşurate pe linia respectării condiţiilor legale de deţinere, port şi folosire arme şi muniţii neletale, a fost identificat un bărbat de 59 ani, din municipiul Suceava, titular permis de armă tip A, în care are înscrisă arma de tir cu glonţ cal. 5,6 mm. numai cu drept de deţinere, dar deţinea fără drept 33 cartuşe de tir cu glonţ cal. 5,6 mm. muniţie neînscrisă în permisul de armă. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.