Două șoferițe au accidentat două minore, una în municipiul Rădăuți și cealaltă în comuna Vatra Moldoviței.

Luni, 14 aprilie, în jurul orei 20.00, pe strada Putnei din municipiul Rădăuţi, o femeie de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat uşor o fetiţă de 8 ani, localnică, ce s-a angajat în traversarea străzii în fugă și prin loc nepermis.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În dimineaţa aceleiaşi zile, pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviţei, o femeie de 26 ani, din comuna Moldoviţa, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat uşor o minoră de 17 de ani, localnică, care se deplasa pe bicicletă din sensul opus şi care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, minora depăşind două autovehicule staţionate, intrând pe sensul opus de deplasare, de pe care venea autoturismul.

Ambele tinere au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şoferiţei fiindu-i recoltată şi o mostră biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La faţa locului s-a deplasat ambulanţa, iar personalul medical a examinat victima, aceasta refuzând să meargă la spital.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.