Două accidente rutiere au avut loc în doar jumătate de oră pe DN 2, unul pe raza comunei Pătrăuți, iar celălalt în afara comunei.

Potrivit polițiștilor, ieri, 4 februarie, la ora 07.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Pătrăuți, un bărbat de 75 de ani, din comuna Sucevița, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 23 de ani, din comuna Dărmănești, intrând în coliziune față – spate cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 31 de ani din comuna Sucevița,  pasager în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 07.20, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2 în afara comunei Pătrăuți, un bărbat de 62 de ani, din comuna Dărmănești, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.

Inițial, din accident nu au rezultat victime, evenimentul fiind soluționat de polițiști ca și tamponare, însă ulterior, întrucât acuza dureri, conducătorul auto s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Sursa foto: Atenție Poliția!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.