Poliţiştii suceveni au desfăşurat două acţiuni în perioada 27 – 30 august.

Prima acţiune a avut loc între 29 – 30 august şi a vizat mediul rural, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi pentru prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale. A doua acţiune a avut loc în perioada 27 – 30 august, în cadrul căreia poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au acţionat pe raza judeţului, pe linia prevenirii faptelor ilicite de natură economico financiară și contrabandă.

În urma primei acţiuni, au fost constatate 2 infracţiuni, cu un număr egal de infractori prinşi. S-au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.400 de lei. De asemenea, au fost depistaţi şi trimişi la domiciliu 5 minori, iar 11 cerşetori au fost depistaţi şi sancţionaţi.

În urma celei de-a doua acţiuni au fost verificate 59 de entităţi economice şi persoane fizice. Au fost constatate 10 infracţiuni şi s-au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.100 de lei. Ca şi consecinţă a percheziţiilor, au fost confiscate bunuri în valoare de 35.780 de lei (ţigări, încălţăminte) şi sume de bani în valoare de 100 euro şi 210 lei.

În cadrul verificărilor efectuate la data de 29 august, la o societate comercială cu sediul în judeţul Ilfov, polițiștii au constatat că aceasta deţinea 300 perechi încălţăminte damă fără a deţine documente legale de provenienţă. În acest sens, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale și s-a dispus confiscarea celor 300 perechi încălțăminte în valoare de 30 de mii de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.