Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Valentin Stan, a confirmat că două cadre medicale care își desfășoară activitatea la unitatea spitalicească și la Policlinica din oraș au fost infectate cu noul coronavirus.

„Este vorba despre două persoane depistate pozitiv. Acum așteptăm rezultatele pentru încă cinci persoane. Cele două persoane infectate nu sunt medici, ci cadre medicale cu studii medii. O persoană este angajată la Spitalul Municipal și una la Policlinica din Vatra Dornei”, a declarat managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Valentin Stan.

Managerul Valentin Stan a precizat că cele două cadre medicale sunt izolate la domiciliu și nu prezintă simptome ale bolii, iar în ceea ce privește răspândirea virusului, acest a precizat că autoritățile fac deja ancheta epi

„Noi am anunțat Direcția de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății care acum fac ancheta epidemiologică, însă în urma testărilor făcute, personalul Spitalului Municipal este negativ”, a declarat managerul unității spitalicești dornene.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.