A venit apa caldă, dar se oprește apa rece. Unde și pe ce durată, afli din materialul următor.

Sucevenii care locuiesc în cartierele Obcini și Centru vor rămâne marți, 28 octombrie, între orele 8.00 – 20.00, fără apă potabilă.

ACET Suceava sistează furnizarea apei din cauza lucrărilor programate pentru implementarea proiectului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din municipiul Suceava”.

În cartierul Obcini, apa rece va fi oprită pe str. Bistriței, str. Corneliu Coposu, str. Mesteacănului, str. Duzilor, str. Castanilor, str. Rulmentului, str. Slătioarei, str. Fântâna Mare, str. Gen. Leonard Mociuluschi, str. Stațiunii, str. Viitorului, str. Calea Obcinilor. De asemenea, de această măsură vor fi afectați cei care locuiesc pe str. Prefect Gavril Tudoraș de la intersecția cu str. Bistriței până la intersecția cu str. Stațiunii, cei de pe str. Măgurei de la intersecția cu str. Stațiunii până la intersecția cu str. Bistriței, cei de pe str. Victoriei de la intersecția cu str. Stațiunii până la intersecția cu str. Bistriței și cei arondați punctului termic Obcini 1.

Cei care vor rămâne fără apă rece în cartierul Centru sunt locuitorii străzilor Veronica Micle și Mihai Eminescu, de la intersecția cu str. Mărăști până la intersecția cu str. Veronica Micle.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.