La data de 25 octombrie, în jurul orei 22.00, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorii celor două autoturisme implicate în eveniment, respectiv o femeie de 35 ani, din comuna Brodina și un bărbat de 32 ani, localnic, care în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vinovat de producerea tamponării este bărbatul de 32 de ani, care nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de autoturismul care circula din sens opus. Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, față de bărbatul de 32 de ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Întrucât faţă de autor, în cursul lunii martie 2014, a mai fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea aceleiaşi fapte, s-a luat măsura reținerii acestuia pentru o durată de 24 de ore, în cursul zilei de 26 octombrie fiind prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.