Joi, 12 noiembrie 2020, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc au fost amplasate două unități modulare de tip container, în prezența subprefectului județului Suceava Laura Morar, a managerului interminar al spitalului, dr. Adrian Cosinschi, a medicilor coodonatori ai secției COVID-19, dr. Cristina Corjin și dr. Gavril Mihali, a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc,  Mihăiță Negură, a lt.colonelui Florin Crăciun, șeful S.T.P.S. Suceava și a reprezentantului I.S.U. Suceava, col. Ciutac Filip.
Totodată au fost aduse 10 paturi, 10 saltele, 10 pături și 10 cearșafuri solicitate de către conducerea spitalului. Transportul cazarmamentului a fost efectuat cu sprijinul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmerie „Petru Rareș” Fălticeni.
Activele predate provin din rezerva de stat a României și au fost obținute în urma solicitării adresate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat.
Construcțiile modulare sunt racordate la curent electric și dotate cu instalații de climatizare. Fiecare container va fi prevăzut cu paturi, formând o nouă zonă de triere și respectiv ambulatoriu destinat bolnavilor COVID-19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.